• Dear Guest,

    We've been using a forum format called vBulletin for over seven years and the program is no longer being developed, so that means no more updates or security patches. vBulletin has never been compatible with search engine optimization and it does not support the multitude of various devices most people use to access the internet, so it's time to say goodbye to vBulletin.

    For these reasons we have moved our forum to a new format that will support and encourage growth for the next generation of grower and DIY tobacco users.

    So please post any issues you're having with using the new site.

    As usual, you may login with your old password.

Whole Leaf Tobacco

Message editor toolbar missing fix hereI found the problem.

FmGrowit

Founder
Staff member
Joined
May 17, 2011
Messages
4,674
Likes
388
Points
83
Location
Freedom, Ohio, United States
#1
This setting was reset or changed in the move and I can't make it a default setting, so everyone will have to make the change themselves...sorry.

At the top right of any page, click on "settings", in the left column, go to "General settings" scroll down to "Miscellaneous settings", then in the "Message editor interface" section click on "Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing"

Make sure you save your new settings and while your in there, check everything out to make sure it what you want. These are your own preferences and nobody else will be affected by these settings.
 
Joined
May 22, 2011
Messages
538
Likes
24
Points
0
Location
Nevada
#2
I did the above and still do not see the menu you posted in the other thread. Again I am using firefox which may still be a part of the problem. not sure. I am still just getting a menu of smileys when i click go advanced also. I can still post images from the manage attachments box when I scroll down. Again a random phtoto from my attachments file here.
 

Attachments

FmGrowit

Founder
Staff member
Joined
May 17, 2011
Messages
4,674
Likes
388
Points
83
Location
Freedom, Ohio, United States
#3
Daniel,

Did you clear your temp. files? Try that and let me know. I'll look into it on a test member account.

Never mind...that doesn't fix it.

It's not your browser either. I put in a trouble ticket and will update this post when the problem is fixed.

Anybody else have any issues of any kind, please let me know here or send me a PM.


Thanks
 
Joined
May 22, 2011
Messages
538
Likes
24
Points
0
Location
Nevada
#9
Yep I got it now also
Top Bar 1.jpg

Okay so that has nothing to do with tobacco. It is a beehive I built a couple of months ago.
 
Top